Sunday, April 13, 2008

Eric Cordier ja Satoko Fujimoto heliworkshop 9. aprill 2008

AUDIOGALERII esitleb:

ERIC CORDIER (fr) / SATOKO FUJIMOTO (jp/fr)

NO OUTPUT LAPTOP
Y galerii, Tartu, 9 aprill kl 17
workshop

No Output Laptop (NOL) on paradoksaalne seade, mis võimaldab kasutada laptop-raali mitte heli töötlemiseks, vaid heli tekitajana. Eric annab ülevaate seadest ja selle võimalustest, kõik osalejad saavad ise proovida.


RUDERAL
Vaal galerii, Tallinn, 11 aprill kl 17
Eric Cordier : action/body-art, voice
Satoko Fujimoto : live electronic

Ruderal on keha/heli performance, kus kehaheli töödeldakse elektroonilise seadmega, mida kontrollib ja muudab seesama heli.

Eric Cordier on teinud aastatel 1986-1994 üle Euroopa umbes 20 body-art performancet nime all Nadir. Skulptori, installatsioonikunstniku ja heliloojana on Eric eksperimentaalsete ja gigantsete, kümnete meetrite suuruste heliinstrumentide ehitaja ja tape-muusika komponeerija. Tema muusikaga on ilmunud mitmeid heliplaate, nii soolotöid kui psühhedeelse folgi valda kuuluvaid ühisprojekte.

Satoko Fujimoto on marginaalse muusika esitlemisele pühendatud kontserdiorganisatsiooni Kokeko ning plaadifirma Prele asutaja. Ta on mitmete uue muusika ja videofestivalide organiseerija. Mõlemal üritusel mängib DJna traditsioonilist jaapani muusikat, nende autentseid salvestusi 50-60ndatest aastatest ning välilindistusi Jaapanist.

Nii Eric kui Satoko on seotud ja tegutsevad Pariisi uue muusika, müra ja kunsti scenes.



üritused on tasuta

Vaal galerii
Y galerii
Tartu Linnavalitsuse kultuuriosakond
Robodada records
Cabaret Derrida













Pildistasid Kaisa, Kiwa

muidu näeb RUDERAL taoline välja..

No comments: