Friday, October 20, 2006

KADRI MÄGI ja MARIA ARUSOO "SUURMEISTRID" 17 -- 29 oktoober 2006

SUURMEISTRID

Meie küsimuseasetus on suurmeistrite (kindel bränd nagu nt. Jüri Arrak)ja noorkunstnike (meie) tööde hinnaskaalal, ja seda mitte siis ainult materiaalses mõttes. Esitades küsimuse - kes teeb kunstnikust kunstniku. Kus on piir kunsti ja kunsti vahel.
Loome ruumi-installatsioonid, kus esimeses ruumis ehitame imaginaarse kunstimüügigalerii, esitades suurmeistrite šedöövreid /ilma irooniata../ Loomulikult ei pane me oma näitusel välja hinnatud teada-tuntud teoseid vaid loome kontseptuaalse kuvandi neist ja tagumise ruumi täidame maast laeni originaal- litograafiliste lehtedega.
Meie eesmärgiks ei ole ennast vastanduda praegusele kunstieliidile või esitada kriitikat selle kohta, pigem analüüsida mis teeb kunstnikust kunstniku (üldsuse poolt aktsepteeritud). Kas piiri määrab meedia, kunstikriitika, kunstnikud ise või mõni muu institutsioon. Mille põhjal tekib "hinnakiri."

Vernissagel (näituse viimasel päeval) toimub EKSKLUSIIVNE OKSJON!!! Kus müüki pannakse KÕIK! Tasuta saab vaid originaaltõmmiseid.

















E saal
Kadri Mägi





No comments: